Как победить прыщи.
+4
Валерия
Иван
helenka06
Vika1982
Участников: 8
Страница 1 из 1
Как победить прыщи.
Последние несколько месяцев постоянно борюсь с прыщами, но никак не могу от них избавиться. Посоветуйте лекарственный препарат, который поможет надолго избавиться от прыщей.
Vika1982- Сообщения : 5
Дата регистрации : 2020-10-19
Re: Как победить прыщи.
Мазь Стелланин-ПЭГ в настоящее время является единственным препаратом от прыщей, попробуйте.
helenka06- Сообщения : 126
Дата регистрации : 2020-07-12
Мені допоміг засіб проти акне з інтернет-магазину таїландської лікарняної косметики Smooth E https://smooth-e.com.ua/. Засіб проти прищів почав допомагати вже через кілька застосувань і головне, що потім на шкірі не залишилося ніяких рубців.
Иван- Сообщения : 56
Дата регистрации : 2020-10-19
сейчас крем какой-то продают
Валерия- Сообщения : 4
Дата регистрации : 2020-11-02
Какие качества ты ценишь в человеке прежде всего?
Yasmine Barnes- Сообщения : 79
Дата регистрации : 2020-01-25
Что ты будешь делать, когда закончишь школу?
Сердюк Станиславович- Сообщения : 81
Дата регистрации : 2020-01-26
Які існують методи боротьби з куперозом на обличчі? Чи можна досягти повного вилікування цього захворювання або краще зосередитися на його контролі? Як впливає режим харчування та спосіб життя на стан куперозу?
Лермик- Сообщения : 15
Дата регистрации : 2021-05-18
Сьогодні хочу поговорити про тему, яка стосується багатьох з нас - проблеми зі шкірою. Від акне до куперозу, від прищів до почервонінь - ці неприємності можуть зіпсувати нам настрій і зовнішній вигляд. Тому я розпочала дослідження в галузі дерматології і знайшла корисний блог, тут про акне https://urhealthupdate.com/ і не тільки. Де і ви знайдете поради від провідних дерматологів, рецепти ефективних засобів для догляду за шкірою та розуміння причин виникнення різних проблем. Пам'ятайте, здорова шкіра - це перший крок до самовпевненості і краси!
Luter90- Сообщения : 56
Дата регистрации : 2022-11-14
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: